Wilt u kaderhuisarts diabetes worden?

Schrijf u dan nu in voor de NHG-Kaderopleiding Diabetes voor huisartsen. Deze tweejarige opleiding gaat voor de zesde keer van start in januari 2017 bij het Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijns Geneeskunde in Utrecht.

De opleiding

U wordt opgeleid tot een expert op het gebied van diabetes mellitus. U bent na afloop van de opleiding goed voorbereid op uw taken als kaderhuisarts diabetes voor zowel in de huisartsenpraktijk als zorggroep. De voorgaande kaderopleidingen werden door de deelnemers zeer positief geëvalueerd. Het lesprogramma werd als inspirerend en verdiepend ervaren.

Kosten

Uw investering bedraagt € 9875 voor de hele opleiding.

Informatie en vragen

Kijk hier voor meer informatie over de NHG-Kaderopleiding Diabetes voor huisartsen. Wilt u aanvullende informatie of heeft u vragen, neem dan contact op met Bertien Hart, kaderhuisarts diabetes en coördinator van de NHG-Kaderopleiding Diabetes via h.e.hart@umcutrecht.nl.

Wilt u zich inschrijven?

Voor deelname aan deze NHG-Kaderopleiding Diabetes voor huisartsen kunt u zich nu per e-mail aanmelden. Stuur uw sollicitatiebrief inclusief CV en motivatie naar Bertien Hart via e-mail h.e.hart@umcutrecht.nl.